Легендата на Левски Елин Топузаков, който от началото на годината

...
Легендата на Левски Елин Топузаков, който от началото на годината
Коментари Харесай

Легенда на Левски с хеттрик преди финала в неделя

Легендата на Левски Елин Топузаков, който от началото на годината е треньор на U19 в клуба от " Герена ", реализира победа на дребни малки врати. Три дни преди началото на финала за сред " сините " и - София, футболният тим на Министерството на финансите победи отбора на Делойт България с 10:5.

Топчо още веднъж игра за отбора на министерството, който при започване на мача поведе стремително с 3:0 след голове на Кирил Евтимов, Велин Пеев и някогашния национал. До края на дуела финансистите поддържаха движение и равнище, като държаха развоя на срещата в свои ръце и закономерно се поздравиха с крайния триумф. Голмайсторът Пеев осъществя общо пет гола, Топузаков се отличи с хеттрик, а с по едно попадение се регистрираха Миланов и Евтимов.

След последния съдийски сигнал Елин зарадва своя другар Кирил с екип на със своя номер и име. Преди година бургазлията получи от Топчо също негов екип, само че на националния тим.

От своя страна футболният ентусиаст от го подари на звездата от кино лентата " Лоши момчета " Мартин Лорънс. В неделя, на дълго чакания край, Елин Топузаков ще стиска палци за " сините " от бранш " В " в компанията на своя наследник Виктор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР