Легендата на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус даде интервю пред “Билд.

...
Легендата на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус даде интервю пред “Билд.
Коментари Харесай

Матеус: Този състав на Байерн има най-голямата взаимозаменяемост за всички времена

Легендата на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус даде изявление пред “Билд ”. В него той похвали играта на баварците и конкуренцията в състава им.

“Когато всички са във форма, актуалният тим е с най-голяма взаимозаменяемост за всички времена във връзка с качеството ”, стартира Матеус.  “Байерн към този момент разполага с 20 евентуални играчи за стартовите 11. По мое време такива бяха 13, по-късно 16, 17. Днес обаче можеш да направиш 5 смени ”.

“Преди година и половина или две подлагах на критика, че съставът на Байерн няма толкоз дълбочина. Не мисля, че това се дължи на моята рецензия, само че е имало преосмисляне. Байерн беше доста деен през последните два трансферни прозореца и аз похвалих Брацо ( б.ред. - спортният шеф Хасан Салихамиджич) за това ”, добави легендата на немския футбол.

“Не бих споделил обаче, че това е най-хубавият тим на Байерн в офанзива. Например Рибери, Робен, Левандовски и Мюлер, който постоянно е там, постоянно са се откроявали малко повече от сегашните нападатели - без да желая да наскърбявам никого ”, сподели още Матеус.

Матеус разяснява и идния чоп в петък за четвъртфиналите в Шампионската лига и възможностите на баварците.

" Големите имена не печелят Шампионската лига сами, а огромните тимове. Казах го още преди мачовете с Париж: Байерн е кадърен да завоюва купата този сезон. Те са един от любимците, само че не и главният любимец. Там са Реал и Сити. Не подценявайте и Бенфика и Наполи ”, приключва той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР