Легендата на българския футбол Стилиян Петров, който е част от

...
Легендата на българския футбол Стилиян Петров, който е част от
Коментари Харесай

Стилиян Петров отправи послание към президента Румен Радев

Легендата на българския футбол Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов в битката за президентския пост на БФС, насочи обръщение към президента на Република България Румен Радев, откакто държаният глава откри осведомителния ден " Държавата в поддръжка на спорта - нови благоприятни условия ".

" Добър вечер, господин Президент,

С огромен възторг и голямо очакване чаках да чуя вашите отзиви, визия и ненапълно - умозаключение за бъдещето и възможни промени в българският спорт като цяло. Единна работа и продан на хрумвания. Нашите бъдещи триумфи като спортна нация. Иновативната идея, за която споменавате. Всичко, казано от вас, звучи в звук със международно сполучливите новаторски модели на управление и работа.

НО!

ЕДНО ГОЛЯМО, РАЗОЧАРОВАЩО " НО "!

Ще изкажа единствено персонално мнение за футболната новаторска и чудесно ръководена организация на БФС!

Организация, ръководена от зависимости и липса на доверие от 99.9% от популацията.

Организация, даваща приоритет на персоналната полза пред благосъстоянието и етичните кодекси, които би трябвало да поддържа.

БФС изпитва липса на доверие заради неуспеха на организацията да поддържа почтеност, честност и бистрота в своите дейности, тактики и връзки във всеки развой. В резултат на това част от неговите чиновници са основали привички на репресии и подмолни способи на управление. През последните няколко дни излязоха много елементарни хора, родители клубове и треньори. Със вик за помощ от всички хора, обичащи спорта и защитаващи интереса на нашите деца. Явно това са пропуснали да ви го оповестят или са ви го икономисали. Не съумях да го чуя като забележка или намек, че се следи всичко, протичащо се в спорта

Липса на познания също могат да заличат казаното от вас за новаторския (модерен) развой на деяние за по-добро бъдеще. Лошото взимане на решения и липса на просвета през последните над 15 години изоставя нашият най-популярен спорт от действителните достижения и развиване като спортна нация.

Нека обобщя всъщност какво значи нашата блага футболна организация. Нещо спестено от много министри. (ЗАЩО ЛИ?Надявам се ще си отговорите на този въпрос).

Отличен и проспериращ управителен орган, насърчаващ зависимостта и недоверието в своите редици, води до ниско публично почитание, опетнена бизнес известност и застоялост на развиването във всяка сфера.

Неконкурентоспособна и по-малко способна организация, която не може да се приспособява към бъдещи бизнес модели, промени и самостоятелност.

Надявам се, че ще си сравните разбора и мненията на вашите съветници с моето.

Поздрави и до скоро, господин Президент!

СП ".
 БФС взе присъединяване във форума
БФС взе присъединяване във форума " Държавата в поддръжка на спорта - нови благоприятни условия "

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР