Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков направи критичен

...
Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков направи критичен
Коментари Харесай

Стоичков разкри кой е предложил за треньор на Барса, скочи о...

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков направи сериозен коментар за решението на президента на каталунския гранд Жоан Лапорта да избере Шави Ернандес за треньор на отбора.

„ Преди четири месеца Лапорта сподели, че Шави още не е квалифициран и би трябвало да натрупа повече опит. Тази заран се разсънва и декларира, че Шави е най-хубавото решение за нашия клуб. Искат да изхвърлят още една легенда през задната врата ли? Защото съгласно мен Шави занапред ще страда. Той се нуждае от по-подготвени хора към себе си.

Пеп Гуардиола имаше Йохан Кройф, Чики Бегиристайн и Алесанко. Беше всеки ден с тримата. С кого може да седне и да приказва Шави? Кой ще му даде позитивен съвет? Защото отрицателни реакции ще има още от първия ден, когато стъпи на стадиона. Като барселонист аз желая Шави да успее - показа Стоичков пред TUDN USA. - Когато ти изискат съвет или мнение, даваш две или три имена, с които могат да подпишат. В предходните години, когато доста се съмняваха във Валверде и Сетиен, дадох имена. Алегри беше свободен, Конте беше свободен, Лоран Блан беше свободен... Всички те са били в огромни клубове и са страдали. Ръководството обаче не взе такова решение и подписваше с лесните разновидности. Когато не желаят да чуят, казусът си е техен “, съобщи Стоичков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР