Легендарният седемкратен световен шампион по снукър Стивън Хендри направи дългоочакваното

...
Легендарният седемкратен световен шампион по снукър Стивън Хендри направи дългоочакваното
Коментари Харесай

Великият Хендри направи 776-ия си сенчъри брейк при завръщането в снукъра


Легендарният седемкратен международен първенец по снукър Стивън Хендри направи дълго чаканото си завръщане край зеленото сукно след 9-годишно неявяване. Великият шотландец отстъпи с 1:4 на най-хубавия си другар Матю Селт, само че направи 776-ия сенчъри брейк в популярната си кариера. Това се случи в първия кръг на Откритото състезание на Гибралтар.

Във втория фрейм Хендри осъществя серия от 107 точки, която беше построена майсторски посредством цели 6 комбинации с розова топка. По подигравка на ориста в този момент той ще би трябвало да трансформира сметките си в обществените мрежи, където до името си е поставил 775, с цел да означи броя на сенчъритата си.

Матю Селт игра на високо равнище и с безупречни дълги удари пое контрола върху събитията, което му разреши да завоюва дуела, само че Хендри сигурно оказа много прилична опозиция.

“По време на мача се отпуснах, нервите бяха до момента в който се подготвях да изляза край масата. Не пропуснах лесни топки, което е доста добре. Есенцията на представянето ми е сенчъри брейкът. Трябва да поработя върху дългите удари, както и върху сейфти играта, тъй като имаше някои осъществявания, които не бяха задоволително положителни.

Днешният снукър се върти напълно върху вкарването и се веселя, че го върших, когато имах опциите. В момента не съм подготвен да се класирам за “Крусибъл”, само че пък преди месец не бях подготвен да вземам участие в този шампионат (Gibraltar Open). Поздравления за противника ми, тъй като игра брилянтно”, сподели Хендри.

“Не съм привикнал с толкоз внимание и напрежение върху мач, само че се оправих чудесно с тях. Много се веселя за Стивън, че направи сенчъри брейка и игра по този метод. Жалко единствено, че в този момент ще би трябвало да си трансформира името в обществените мрежи”, показа Селт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР