Легендарният промоутър Боб Аръм е категоричен, че Кубрат Пулев ще

...
Легендарният промоутър Боб Аръм е категоричен, че Кубрат Пулев ще
Коментари Харесай

Боб Аръм: Кубрат ще сложи край на кариерата на Джошуа

Легендарният промоутър Боб Аръм е безапелационен, че Кубрат Пулев ще постави завършек на боксовата кариера на Антъни Джошуа. Британецът си върна международните трофеи на WBA, IBF, WBO, IBO с победа по точки в реванша против Анди Руис в Саудитска Арабия преди седмица. Кобрата е наложителен кандидат на IBF и чака до края на март 2020 година да се бие с Ей Джей.

" Нека ви издам една дребна загадка. Можете да се съгласите, може и да не се. Но по това време следващата година Антъни Джошуа към този момент няма да е топбоксьор и с кариерата му ще е завършено. Защото имам един български боксьор на име Кубрат Пулев, което ще го срита по задника в идващия му мач. Всички знаят, че идващият противник на Джошуа ще е точно той ", съобщи 88-годишният Аръм пред TalkSport.

Той разяснява и мача сред Джошуа и Руис-младши, заявявайки че американският боксьор от мексикански генезис не се е отнесъл професионално към борбата. Аръм е на това мнение поради тежестта на Руис, който на кантара закова 128,6 кг или седем кг повече от тежестта му в първия дуел с Антъни.
 Анди Руис - Антъни Джошуа @@@
“Загубата на Анди Руис не ме изненада. Още когато оповестиха тежестта му, споделих, че даже не си коства да гледаме мача. Той не се приготви за него като професионалист”, разкритикува го Боб Аръм, който е провел доста от неговите мачове.

Самият Анди Руис също призна, че не се е подготвил задоволително добре за реванша и е прекарал прекалено много време в купони. Той обаче се закани още веднъж да стане международен първенец в тежка категория.

“Ще се върна по-силен. Аз още веднъж ще бъда първенец. Ценя цялата обич и поддръжка на моите същински почитатели. Ценя и тези, които ме подлагат на критика и нямам самообладание да докаха на злобарите, че още веднъж грешат”, съобщи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР