Легендарният Джон Джоунс си дава сметка, че ще му трябва

...
Легендарният Джон Джоунс си дава сметка, че ще му трябва
Коментари Харесай

Джон Джоунс: Килата не значат, че си готов за тежка категория

Легендарният Джон Джоунс си дава сметка, че ще му би трябвало освен това от кила, с цел да е подготвен за тежка категория. " Bones " към този момент качи много кила и възнамерява да гони златото в тежка категория през 2021 година.

Той си е взел поука от някогашния си противник Александър Густафсон, който преди няколко месеца дебютира в тежка категория, само че загуби от Фабрисио Вердум в първия рунд.

Джон се стреми да промени всичко в себе си преди този значим преход и споделя, че изцяло се е отдал на хубавичко работа. Ето какво още сподели той за дебюта при тежките:

" Не мисля, че Густафсон го направи по този начин, както би трябвало. Това, че си качил няколко кг не значи, че си подготвен да се биеш с тези, които цялостен живот са в тежка категория. Трябва да си дадеш време, с цел да видиш по какъв начин се чувстваш и да намериш ритъма. Когато си подготвен, тогава се качваш и започваш да играеш. Опитвам се да трансформира всичко. Има момчета, които са доста по-едри от мен. Не спирам да се сготвям. Отдаден съм. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР