Легендарен американски рапър бе обвинен в убийството на бездомник в

...
Легендарен американски рапър бе обвинен в убийството на бездомник в
Коментари Харесай

Легендарен рапър уби бездомник

Легендарен американски рапър бе упрекнат в убийството на скитник в нюйоркския квартал „ Манхатън “, заяви „ Ню Йорк поуст “.

Силите за сигурност задържаха 57-годишния някогашен хип-хоп реализатор Kidd Creole, чието същинско име е Натаниел Глоувър. Полицията извърши ареста, откакто изгледа записи от охранителните камери.

По-рано през тази седмица американският реализатор влиза в спречкване с 55-годишен скитник. Малко по-късно го намушква с нож. Бездомникът Джон Джоли е настанен за лекуване в болница, само че умира от раните си.

Според източници на следствието Kidd Creole е умъртвил непознатия, тъй като е почнал да го смъква. Възможно е да е бил пийнал. Рапърът, който сега работи като охранител, е бил разпознат посредством записи от камерите.

Полицията счита, че двете лица не са се познавали преди този момент. Малко преди Kidd Creole да извади нож, двамата са си разменили реплики. Разследването по случая продължава.

Kidd Creole бе част от известната американска хип-хоп група Grandmaster Flash and the Furious Five, основана през 1976 година. Тя изиграва значима роля в развиването на този музикален жанр. Легендарните рапъри са измежду най-влиятелните реализатори по това време в Щатите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР