ледите на 43-годишния Янек се губят в нощта на 31

...
ледите на 43-годишния Янек се губят в нощта на 31
Коментари Харесай

По следите на мистериозно изчезналия Янек, каква е версията на близките

ледите на 43-годишния Янек се губят в нощта на 31 юли. Само четири дни по-рано той се върнал в Дупница от Франция. За последно бил забелязан да се качва в автомобила на някогашен гард на братя Галеви, с който имали остаряла омраза.

Миналата седмица беше проведено огромно претършуване на язовир "Дяково ".

Вчера братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов - Марио, се срещна с основния прокурор Иван Гешев. Двамата разговаряха в Съдебната палата в София. Обвинител номер 1 увери Марио Миланов, че следи персонално следствието през цялото време и се е срещнал с дейностите, които до този миг се правят от страна на полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил.

"Бяхме на пейката, както всяка вечер. Очаквахме Янек да се върне. Когато пристигна си остави ключовете при нас и сподели, че ще се върне по-късно. Това малко по този начин и не пристигна ", описа една от съседките.

Тя добави, че той не е споделил къде тъкмо отива. Не била видяла и в коя кола се качва той, само че камерите са запечатали момента.

"Този боязън, който царува в град Дупница, би трябвало да бъде спрян. Случилото се е неуместно. Абсолютно неприемливо е някакви отрепки и страхливци да тормозят хората в града. Продължавам да имам вяра, че е жив, само че към този момент имам съществено терзание какво се случило с него. Главният прокурор ме увери и аз имах опция да видя, че всичко, каквото може да бъде направено, ще бъде направено ", съобщи Марио Миланов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР