Лечебните свойства на орехите са известни още от най-стари времена.

...
Лечебните свойства на орехите са известни още от най-стари времена.
Коментари Харесай

Орехи вместо лекарство

Лечебните свойства на орехите са известни още от най-стари времена. Източните медици считат, че орехите укрепват имунната система, мозъка, сърцето и черния дроб.

Ядките се предлагат при нарушавания на кръвообръщението, при загуба на тегло, след болест, както и на бременни дами и кърмачки.

С помощта на орехи, забъркани във вкусна примес с други потребни артикули, Вие и децата Ви ще засилите имунитета си през зимата и в това време ще се насладите на превъзходен усет. Този микс не би трябвало да се употребява от хора, които са алергични към някоя от съставките.

С месомелачка смелете по 100 г орехи, стафиди, сушени сини сливи – без костилката и резенчетата на един лимон, на който авансово сте отстранили семената. За подсилване на имунитета се приема по една супена лъжица заран и вечер.

За разкрасяващ резултат се хапва всеки ден по 1 супена лъжица на гладно. А в случай че желаете да подпомогнете сърдечно-съдовата си система, хапвайте по 1 супена лъжица три пъти на ден след ястие.

При грип и простуда към тази примес прибавете 100 г мед и хапвайте по 1 супена лъжица 3 пъти на ден, без значение дали преди или след хранене. Вкусният микс е зареден с витамини и децата го харесват доста повече от хапчетата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР