Лайф коуч терапевтът се грижи за абитуриентите и тяхното израстване.

...
Лайф коуч терапевтът се грижи за абитуриентите и тяхното израстване.
Коментари Харесай

Александра Саздова помага безплатно на 200 абитуриенти

Лайф коуч терапевтът се грижи за зрелостниците и тяхното израстване. 200 от приключилите младежи са късметлиите, които ще получат безвъзмездни образования.

Александра Саздова подарява 200 съвещания на зрелостници, като множеството тях – кандидат- студенти от всички обитаеми места. Зрелостници от Плевен, Русе, Стара Загора, Видин, Враца и Пловдив към този момент са потърсили лайф коучът за помощ.

„ Голяма част от младото потомство е неориентирано и комплицирано от подправения живот, с който парадират известните персони и най-много инфлуенсърите. Това обърква душeвността на младото потомство. Иска им се да карат скъпи коли, да имат първокласен метод на живот, само че не осъзнават, че всичко, което виждат в интернет пространството, е неистина. Объркани от виждащото избират лесния метод на лесните пари, а всички знаем, че те са свързани най-вече с противозаконни неща. “- споделя Александра Саздова.

В процедура като лайф коуч и работа най-вече с младежи, Александра взема решение да направи благотворителна акция като помогне на 200 зрелостници да изберат верния път вярната специалност за себе си и да следват фантазиите си като се борят за тях. Повлияна от практиката си, тя е на мнение, че младото потомство би трябвало да бъде подтиквано и да му бъде оказвана помощ за своя професионален път.

„ Най-често хората, които ме посещават, желаят да трансформират живота си. След първата среща осъзнават, че би трябвало да пречупят метода, по който обработват информацията, т.е. метода си на мислене. На мнение съм, че всеки човек има капацитет, който е прикрит надълбоко в него. В практиката си съм работила с доста младежи и дружно сме успявали да променим мисленето и метода им на живот. Повечето от тях към този момент започнаха да развиват сполучливо бизнесите си, а други приключиха висшето си обучение в сферите, в които откриха, че са най-хубави. „ – споделя лайф коучът Александра Саздова.

Всеки, който желае да се включи в благотворителната самодейност може да се свърже с нея в обществените и мрежи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР