Лъснаха скандални факти за подлогата на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев

...
Лъснаха скандални факти за подлогата на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев
Коментари Харесай

САМО В BNews! Скандално разкритие! Освен провален министър, Христо Иванов се оказа и провален адвокат!

Лъснаха скандални обстоятелства за подлогата на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев - проваления някогашен правосъден министър Христо Иванов.

BNews се снабди с документ, разкриващ и големия му неуспех като юрист. От него излиза наяве, че през 2002 година Христо Иванов, евентуално официално, е вписан в адвокатската гилдия, само че не заплаща членски импорт, поради което естествено е изключен. Освен че е лишен от адвокатски права, той е наказван неведнъж от адвокатската гилдия, поради дисциплинарни нарушавания. Накрая адвокатската колегия го „ анатемосва “ и му лишава правото да бъде избиран в нейните органи с претекста, че не съблюдава вътрешните ѝ правила. Когато потегля към властта, Христо Иванов скрива този факт от биографията си.

Доходите му идват най-вече по линия на планове от неправителствения бранш, финансирани от разнообразни американски фондации и организации. Христо Иванов няма нито ден трудов стаж, нито ден, прекаран в органите на българската правосъдна система. Не е влезнал в нито едно правосъдно съвещание. Не е водил нито едно дело. Не е дал нито една юридическа отбрана. Няма нито един публикуван труд или монография в региона на правото.

Вижте документа ТУК
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР