Ларса Пипън говори за интереса си да се омъжи повторно

...
Ларса Пипън говори за интереса си да се омъжи повторно
Коментари Харесай

Бившата на Скоти Пипън мисли за сватба с 22 години по-младото си гадже от НБА /снимки/

Ларса Пипън приказва за интереса си да се омъжи наново на фона на романса си с Малик Бийзли. Бившата брачна половинка на баскетболната легенда Скоти Пипън беше предизвикана от почитател в обществените мрежи, до момента в който дава отговор на въпроси на своите сторита.
Пищната кокона беше запитана за проектите си за бъдещето. „ Би ли се омъжила още веднъж и бихте ли имали повече деца? “, а отговорът беше къс и явен: „ Да, бих. “
През 1997 година Ларса мина под венчилото с НБА легендата Скоти Пипън. Те се разделиха през 2015 година, само че се сдобриха през 2017 година На идната година двойката се раздели дефинитивно, когато Ларса подаде молба за бракоразвод.
Двамата останаха в положителни връзки поради четирите си деца Скоти младши, Престън, Джъстин и София.
„ Ние сме в действителност най-хубави другари. Децата ни са невероятни, сподели тя пред „ Us Weekly” през 2019 година – Обсебени сме от децата си. И двамата със Скоти си приличаме по доста неща. Семейството постоянно е преди всичко “.
46-годишната Ларса беше обвързвана 24-годишния с Бийзли през ноември 2020 година, когато дружно направиха шопинг тур в мол в Маями. Публичната им поява сътвори драма със брачната половинка на звездата от НБА, Монтана Яо, за която това се оказа голям потрес. 23-годишният модел, който роди наследник на баскетболиста през 2019 година, подаде молба за бракоразвод малко по-късно.
Ларса написа в Туитър през декември 2020 година, че Бийзли и Яо „ са били разграничени, преди да го срещна “, само че брачната половинка на Малик отхвърли изказванието на риалити звездата. „ Това е 100% погрешно “, написа Яо в Туитър.
Въпреки абсурда, родената в Илинойс Ларса продължава да се любува на връзката си с играча на "Минесота ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР