Кюстендил. Снимка: Пет отбора се включиха в летния футболен турнир

...
Кюстендил. Снимка: Пет отбора се включиха в летния футболен турнир
Коментари Харесай

Кюстендил: Пет отбора се включиха в летния футболен турнир в града

Кюстендил. Снимка: Пет тима се включиха в летния футболен шампионат в Кюстендил. Това заяви за Радио „ Фокус ” – Кюстендил Бойко Малинов, шеф на Обединен детски комплекс – Кюстендил. В обичайния футболен шампионат са взели участие квартални тимове от града, с деца в две възрастови групи. „ Срещите се играха на стадион „ Осогово “.
Турнирът откри Константин Мандалски – старши преподавател по футбол в ОДК ”, сподели Бойко Малинов. В рамките на откриването Елена Андонова, шеф на отдел „ Профилактика на заболяванията и промоция на здравето ” към Регионална здравна ревизия е поздравила футболистите и е отправила апел да не престават да спортуват и да водят здравословен метод на живот без цигарен пушек и упойващи субстанции. Отборите в двете възрастови групи са играли по схемата “всеки против всеки ”. В първа възрастова група, преди всичко се е класирал тимът „ Младост ”, а във втора възрастова група преди всичко е тимът „ Капията ”.
И в двете възрастови групи са раздадени самостоятелни награди за най-хубав вратар, бранител, полузащитник и нападател. Победителите са получили медали, а Регионална здравна ревизия е подсигурила футболни топки.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР