Купуването на подаръци безспорно е една от най-забавните задачи, която

...
Купуването на подаръци безспорно е една от най-забавните задачи, която
Коментари Харесай

Вижте 10 страхотни идеи за коледен подарък за мъж

Купуването на дарове несъмнено е една от най-забавните задания, която всеки от нас има за Коледа.
Но от време на време можем да сме изправени пред алтернатива какво тъкмо да вземем. Ако сте се изчерпали откъм хрумвания с какво да зарадвате обичания, в идващите редове ще ви предложим няколко забавни хрумвания. Ето ги и тях:

Преносима кафе машина
Без значение къде се е запътил вашият обичан – на разходка, към фитнеса или офиса – той може да изпие чаша кафе еспресо или каквато тъкмо кафе напитка му харесва. Освен това, приготвяйки си го, той ще ви благодари мислено всякога. Всичко, което ще би трябвало да направи, е да приготви машината, преди да тръгне (като добави единствено вода и смляно кафе). А ароматната напитка ще е подготвена единствено с натискането на един бутон. 

Прахосмукачка за кола
Тук е моментът да развенчаем митовете за склонността на мъжете да разхвърлят. За да помогнете на вашия сътрудник да поддържа автомобила си чист, можете да му подарите прахосмукачка за кола. Тя е задоволително компактна, с цел да остане в багажника и да му служи правилно всякога, когато има потребност.

Стилна раница за преносим компютър
Ако вашият обичан е разпален работохолик, можете да се погрижите да наподобява добре на всяка работна среща. Отделете малко по-голяма сума и му вземете стилна кожена раница за преносим компютър. Освен него, вътре могат да се поберат и други неща – като електронен читател, слушалки за телефон, портфейл, зарядни и даже ще остане място за дребна закуска или снакс. 

Bluetooth ключодържател
Идеалният дребен и гиздав подарък за всеки забързан и заплеснат човек. Ако вашият сътрудник е подобен, зарадвайте го за Коледа с такава дребна джаджа. Посредством bluetooth технологията, той ще може постоянно да разбере къде тъкмо е оставил ключовете си.

Портативен масажор за крайници
В забързаното всекидневие, изпълнено с работни задължения, болката в краката евентуално съпътства съвсем всеки актуален човек. Ето за какво можете да зарадвате обичания си с дребен масажор за крайници. В взаимозависимост от модела, можете да го употребявате и за бърз масаж на гърба, кръста или пък ръцете. 

Магнитен накитник за инструменти 
Ако сътрудникът ви си пада по ремонтните действия, изключително вкъщи, несъмнено постоянно ви употребява за асистент. Със сигурност, когато работи, желае всичко да му е подръка. Ето за какво подобен подарък ще му е от изгода. Свредла, винтове и съвсем всичко, което е от желязо, може да се залепи върху тази гривна, тъй че ръцете му остават свободни. 

Манометър за гуми
Готините дарове не би трябвало да костват доста пари и тази джаджа е доказателство за това. И макар че евентуално е нещо, което той към момента няма, може би тъй като смята за ненужно, сигурно ще му е от изгода. Вие пък ще се почувствате добре да знаете, че това ще му помогне да не остане блокиран на пътя. 

Лазерна ролетка 
Още нещо, което е предопределено за любителите-майстори.   С помощта на тази дребна ролетка, вашият обичан ще може да пресмята повърхности и размери, да мери, а някои модели сходни уреди са снабдени и с функционалност „ Питагорова теорема “. 

Масажна яка
Този релаксиращ масажор употребява както топлота, по този начин и моторизирани „ ръце “, които да облекчат всички болки в гърба на вашия обичан. Без значение дали е имал претрупан ден в офиса, прекалил е с тренировките във фитнеса, или пък е работил в двора, в края на деня той ще има потребност от един прелестен масаж.

Термо ръкавици, съвместими с тъчскрийн 
Освен че с този подарък ще подсигурите топлината на вашия обичан през зимата, тези ръкавици по никакъв метод няма да попречат на работата му със сензорния екран на неговия смарт телефон.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР