Купувам си я, както си е с рамката, която също

...
Купувам си я, както си е с рамката, която също
Коментари Харесай

95-Годишният Лечител Бай Емил: Ям Мед Само От Пита Заради Божията Частица На Дълголетието! Е Това Не Го Знаехме, Съдържа

„ Купувам си я, както си е с рамката, която също плащам. Роднините ме питат за какво го върша – отговорът ми е колкото дълъг, толкоз и къс, тъй като по този начин получавам всичкото здраве, което природата ни е отредила “, дава отговор бай Емил.

„ Като начало ще стартира с това, че медът, който е в питата е в примитивен вид-така го назовавам. В него има восък, създаден от най-младите и здрави печели работнички. В него има прополис-ненадминат естествен антибиотик, има и пчелен прашец-ензимна бомба. Но прашецът тук е минал през млечно-киселата ферментация на пчелите и е подготвен за асимилиране. Накрая идва медът, цялостен с минерали и микроелементи, само че той стои запечатан от горната страна с восък от пчелите и за мен това го прави в пъти по-лечебен. Той не е минал никаква физическа, химическа, термична или друга обработка. Само по този начин аз съм сигурен в неговото качество. И в случай че това не ви стига ще ви издам още нещо – в килийките на питата си стоят едни много чувствителни ензими и летливи витамини, които са скъпи за нашето здраве “, споделя Симеонов. По думите му в неразпечатаната пчелна пита се крият към момента неизучени добре от науката витамини и въздействието им върху индивида, като Витамин У, Б12, особена форма на витамин Ц и доста други “.

Емил Симеонов показа, че преди време неговата работа била обвързвана със градежа на лечебни заведения и кабинети и тяхното окомплектоване с разнообразни уреди и инсталация. Идеята на тогавашната власт била даже във всяко село да има лекар и стоматолог, която съвсем се осъществила.

„ Доста съм обикаляла като по-млад. Наскоро се срещнах с един остарял познайник – билкар и пчелар от региона на Подбалкана. Често да си кажа, бях учуден, че е към момента жив. Човекът е на 95 лета, супер преносим, чете без очила, чевръст като козичка. Питам го по какъв начин съумя бре дядо Митко, а той ми отвръща – „ Божествената парченце, Хигс бозона, дето дадоха милиарди да го търсят в ЦЕРН се крие в запечатаната пита с мед “.

„ Така разбирам аз, че и той ял меда единствено от питата “, смее се бай Емил. Според него казусът е, че и тук Хисбозона изхвърча в небитието, само че въпреки всичко нещичко оставало и в лъжицата. То стигало човек да може да доживее най-малко до 100-120 г, колкото ни било отредено и съгласно пророците. А ето и най-главните изгоди за тялото от потреблението на пчелни пити:

1. Висок имунитет

2. Профилактика на болести на устната празнина, кариес, възпаления на венците, парадонтоза.

3. Регулация на стомашно-чревен тракт.

4. 24 часова бактериална, гъбична, вирусна отбрана.

5. Биологично усвоими витамини, минерали и микроелементи.

6. Енергия в лесноусвоима форма за тялото и клетките.

„ Защо мислите, че в кошера и идеално стерилно, нещо което е непостижимо в никоя болница по Земята. Там няма патогени, нездравословни гъбички, микроби, бацили и други микроорганизми, които се ширят на мира към нас и постоянно се заселват в тялото на индивида, причинявайки му заболявания “, заключава Емил Симеонов./ Райко Тодоров,
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР