Куче на име Бандит е вземано от приюта четири пъти

...
Куче на име Бандит е вземано от приюта четири пъти
Коментари Харесай

Куче-инвалид, връщано 4 пъти от осиновители, накрая намерило своите хора

Куче на име Бандит е вземано от приюта четири пъти и по-късно връщано назад. Изглеждало, че той вечно ще остане измежду стените на държавната институция на щата Джорджия. И всичко това, тъй като домашният любим е вързан за инвалидна количка.

Той е благо и отзивчиво момче, само че изисква повече грижи и, несъмнено, отговорност. Хората не пресметнали силите си, тъй че кучето било предадено няколко пъти от тези, които не можели или не желали да се грижат за него…

Персоналът на приюта обожавал кучето и мечтаел за деня, когато той най-сетне ще откри непрекъснат дом. Но времето минавало, а Бандит към момента бил уединен. Това траял, до момента в който Даръл и Сю Райдър не разбрали за него. Двойката била сигурна, че може да даде на кучето любовта и грижите, от които се нуждае.

Двойката почувствала специфична връзка с Бандит. Освен това те знаят тъкмо от какво се нуждае едно куче с увреждания.

Доброволците не дали домашния любим незабавно, изчакали месец, с цел да се уверят, че хората няма да трансформират мнението си и кучето няма да бъде разочаровано още веднъж. Скоро никой не се съмнявал, че Даръл и Сю са съвършени за ролята на стопани на Бандит.

Така чиновниците на приюта изпратили обичаното си куче в новия му дом. Те малко съжалявали да се разделят с него, само че всички откровено се радвали за животното. Най-после ще живее в семейство, в което го схващат.

Откакто кучето влезнало в новия си дом, той станал безусловно благополучен! Бандит се усеща толкоз добре в семейство Даръл, като че ли постоянно е живял там. Домашният любим обича стопаните си и наподобява, че животът му се е оказал даже по-добър, в сравнение с можел да мечтае.

Новото семейство на Бандит пък споделя, че е още по-щастливо от преди, тъй като към този момент има най-хубавото куче на света. 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР