Ксения Собчак е съобщила на руския президент Владимир Путин за

...
Ксения Собчак е съобщила на руския президент Владимир Путин за
Коментари Харесай

Вижте каква гореща дама ще стане конкуренция на Путин за президентското кресло

Ксения Собчак е съобщила на съветския президент Владимир Путин за своето желание да се кандидатира за президент на изборите през 2018 година още по време на свое изявление, което тя е правила с президента по отношение на филм за своя татко – някогашният кмет на Санкт Петербург Анатлий Собчак. „ С Владимир Владимирович моето семейство бе свързвано от огромни връзки още от времената на Санкт Петербург, по тази причина аз счетох за вярно, че съм взела това решение. Аз му споделих за него след интервюто… Той сподели, че всеки човек има право да взема решение самичък за себе си и е задължен да носи отговорност за решенията си. В мен не се сътвори чувството, че той хареса това, което аз споделих “, споделя телевизионната водеща пред телевизия „ Дожд “.

Собчак означи, че „ не толкоз добре “ знае по какъв начин реагира Путин, само че „ на нея ѝ се сторило, че това не му се харесало “.

По-рано журналистката Ксения Собчак публично разгласи проектите си да се кандидатира за президент на Русия на изборите през 2018 година.
Депутати, анализатори и социолози оцениха възможностите на Собчак на президентските избори

Експертите са на мнение, че Собчак няма никакви шансове за триумф в изборите за президент. Например, депутатът Анатолий Аксаков означи, че светската лъвица ще успее да завоюва не повече от 2% от гласовете. При това националният фаворит съобщи, че присъединяване на Собчак ще добави в изборите нюанс.

С депутата е склонен и вицепрезидентът на Центъра за политически технологии Алексей Макаркин. Според политолога, резултат от над 2% ще е триумф за Собчак.

Сериозно към желанията на Собчак не се отнасят и в Социологическия институт към Руската академия на науките. От там обявиха, че телевизионната водеща няма да може да повтори достижението на Доналд Тръмп.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР