Крум Савов със сигурност трябва да направи нещо, за да

...
Крум Савов със сигурност трябва да направи нещо, за да
Коментари Харесай

Круме, озапти си жената: Вижте как се пусна Мая Савова! (направиха я на нищо - СНИМКИ)

Крум Савов сигурно би трябвало да направи нещо, с цел да си озапти брачната половинка и да я накара да спре да се излага. Това считат от ден на ден консуматори в мрежата, ставащи постоянно очевидци на манията на Мая Савова.

47-годишната симпатяга е по този начин превзета от предпочитание да бъде постоянно млада и красива, че разгласява все по-неадекватни на действителността фотоси. Да, всяка жена в наши дни употребява фотошопите и филтрите, с цел да пооправи това-онова по себе си, само че не и да се трансформира от 47 в 17-годишна ученичка, както прави Мая.

Фотото й от плажа, което пусна през днешния ден, разбуни духовете и разсмя от сърце десетки. Лицето на Савова е по този начин " барнато ", че в случай че би трябвало да сме почтени, тя не е изглеждала по този начин и преди 20 години, камо ли през днешния ден. Да, Мая е хубава жена като цяло, само че очевидно не се задоволява с естествените си данни, а се прави на такава, каквато не е.

За съпоставяне вижте тези нейни папарашки фотоси, правени преди цели пет години и погледнете лицето й. То е напълно обикновено за годините - с бръчки, леко повехнала кожа, отпусната шия и брадичка, и прочие... И не, никакви интервенции не могат да създадат действително с нея това, което виждаме на фотографията. Единствено фотошопът може.

" Круме, Крумее, приказва с женичката ти, че я е гепила рецесията на възрастта ", поучават журналиста консуматори.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР