Критиците на Apple често се оплакват, че продуктите на компанията

...
Критиците на Apple често се оплакват, че продуктите на компанията
Коментари Харесай

Смартфоните с Android скоро може да имат 24 GB RAM памет

Критиците на Apple постоянно се оплакват, че продуктите на компанията оферират прекомерно малко за цената си. В екосистемата на Android сюжетът е тъкмо противоположният: можете да получите доста за по-малко от половината от цената на iPhone. Съвсем скоро тази разлика може да се усили още повече, като 24 GB RAM се трансформира в стандарт за флагманските смарт телефони.

Според доверения лийкър Digital Chat Station, предстоят смарт телефони с Android с 24 GB RAM. В китайската обществена медия Weibo се твърди, че „ Oga “ е почнала работа по популяризирането на тази огромна по рода си RAM памет. Ако в никакъв случай не сте чували за за „ Oga “, това всъщност съставлява група на производителите Realme, OnePlus и Oppo.

Лийкърът не е дал детайлности за това коя компания от тази група работи върху 24 GB RAM за своите смарт телефони. В обявата в Weibo обаче се твърди, че 24 GB RAM ще се предлага като топ настройка, а 16 GB ще бъде общоприет вид. Несъмнено това ще сътвори доста звук, само че същинският въпрос е до каква степен това ще бъде потребно в действителния свят.

Преди няколко години появяването на 200-мегапикселова камера в телефоните с Android подвигна доста звук, само че самият брой мегапиксели в действителност не промени играта в промишлеността. Ще бъде забавно да се види по какъв начин фирмите ще продадат на потребителите концепцията за оперативна памет с размер 24 GB.

Въпреки, че хардуерните условия зависят от метода, по който желаете да употребявате смарт телефона си, 8 GB RAM се считат за задоволителни за множеството хора, а тези, които желаят да имат сигурност за бъдещето, може би ще изберат вид с 12GB или 16GB RAM памет. Всичко над това може да наподобява привлекателно на хартия, само че надали ще постигнете нещо огромно, което може да реши съответен проблем.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР