Кристина Патрашкова е звездата в нова хитова реклама на най-новата

...
Кристина Патрашкова е звездата в нова хитова реклама на най-новата
Коментари Харесай

Патрашкова избухна в реклама на колаген

Кристина Патрашкова е звездата в нова хитова реклама на най-новата хранителна добавка - " Колаген експрес ", която дебютира преди няколко месеца в аптеките в цялата страна. Премиерата на рекламата бе точно на Нова година, когато тя се завъртя в ефира на Българска национална телевизия и Нова телевизия - безусловно секунди преди новогодишното послание към нацията на президента Румен Радев.

Рекламата потегля от понеделник в ефира на Би Ти Ви и още няколко канала. Тя е много свежа и остроумна и демонстрира известната журналистка и панелистка в предаването " На кафе " в необикновена светлина.

" Поканиха ме за тази реклама преди няколко месеца. Първоначално не се съгласих, защото не популяризирам здравни артикули без значение от хонорара. Мой непосредствен със съществени ставни проблеми обаче стартира приема на " Колаген експрес " и след към 2 месеца сподели, че има сензитивно усъвършенстване. Проучих по-детайлно продукта, употребява се колаген от най-високо качество. Така одобрих да вземам участие в тази реклама ", споделя Кристина Патрашкова. Снимките на видеоклипа траяли 7 часа в столична аптека. " Беше в действителност доста занимателно. Досега бях рекламирала само бижута, само че не и хранителна добавка ", прецизира Патрашкова.

Вижте рекламата:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР