Кристиано Роналдо се сблъска с действителността в Серия А. Около

...
Кристиано Роналдо се сблъска с действителността в Серия А. Около
Коментари Харесай

Предупредиха Кристиано: Серия А не е Примера дивисион

Кристиано Роналдо се сблъска с действителността в Серия А. Около това мнение се сплотиха медиите в Италия след първия мач на нападателя с екипа на „ Ювентус “. 33-годишният състезател дебютира с победа с 3:2 над „ Киево “. За 90 минути във Верона някогашният футболист на „ Реал “ (Мадрид) насочи общо 8 удара, 4 от които във вратата, само че нито един не бе съдбовен за съперника. Имаше 90% успеваемост при подаванията, завоюва 3 единоборства и 2 пъти бе фаулиран. Срещу тази статистика локалното издание „ Ла Република “ му писа междинна оценка от 6,5 по десетобалната.
„ Игра добре, започвайки от ляво на офанзивата на „ Ювентус “. Имаше сходни тактически задания с тези на Паоло Дибала. “

В същото време италианската футболна библия „ Гадзета дело спорт ” разяснява нервността към Кристиано.
„ Стотици се пробваха да се допрян до Роналдо – се споделя в материала, отдаден на дебюта на португалеца. – Беше охраняван с телохранители преди и след мача, и видя, че гостуванията тук не са като тези в Испания. “
На собствен ред „ Ла Стампа ” напомни, че за пръв път от 1998 година „ Ювентус “ инкасира най-малко две попадения в първия мач от новия сезон. Последният път, когато това се случи, бе против „ Перуджа “ при триумфа с 4:3.
„ Португалецът опита всичко, на което е кадърен, с цел да остави своя отпечатък в мача, само че бързо разбра, че Серия А не е Ла Лига “, написа още изданието.

След дуела пък стана ясно, че Стефано Сорентино, стражът на „ Киево “, е бил признат в болница поради конфликт с Роналдо. Двамата влязоха в единоборство в края на мача, след което вратарят е получил фрактура на носа. Има и подозрения за контузия в главата.

С надалеч по-сериозни здравословни проблеми е новото попълнение на „ Милан “, бранителят Иван Стринич. Хърватинът даже ще приключи краткотрайно кариерата си, защото има начална фаза на хипертрофия на сърдечния мускул и това изисква дейна отмора. Сребърният медалист от мондиала в Русия дойде на „ Сан Сиро “ през лятото със свободен трансфер от „ Сампдория “. Не е изключено левият бек даже да окачи обувките за непрекъснато.
В същото време някогашният треньор на „ росонерите “ Карло Анчелоти записа сполучлив дебют отпред на „ Наполи “. Основният съперник на „ Юве “ за скудетото реализира цялостен поврат над „ Лацио “ за 2:1 посред Рим. А идващият мач на „ остарялата госпожа “ за състезание е точно против „ орлите “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР