Кристиано Роналдо наруши мълчанието и се обърна към футболната общественост

...
Кристиано Роналдо наруши мълчанието и се обърна към футболната общественост
Коментари Харесай

Роналдо проговори: Винаги съм искал да съм пример, но...

Кристиано Роналдо наруши мълчанието и се обърна към футболната общност посредством обява в обществените мрежи. Нападателят на Манчестър Юнайтед побесня по време на мача с Тотнъм и се прибра в тунела преди последния съдийски сигнал. По-рано през днешния ден „ алените дяволи “ излязоха с публично мнение, в което оповестиха, че португалецът е изваден от групата за идния дуел против Челси от Висшата лига в събота.

В своя пост Кристиано се отбрани и разгласи изрично, че през последните 20 години е все същия експерт, не се е трансформирал и се старае да е образец за подражателство на по-младите, само че от време на време в напечените моменти е невероятно.

„ Както постоянно съм го правил през кариера ми – пробвам се да пребивавам и да играя с почитание към моите съотборници, съперници и треньори. Нищо не се е трансформирало. Не съм се трансформирал. Аз съм същият човек и същият експерт, който бях през последните 20 години, до момента в който играя професионален футбол “, стартира Роналдо в своя пост.

„ Уважението постоянно е играло доста значима роля в вземането на решения. Започнах доста млад. Вземането на образец от най-опитните във футбола е било доста значимо за мен. Затова постоянно съм се опитвал да давам образец на по-младите, които израснаха във всички тимове, представлявани от мен. За страдание, това не всеки път е допустимо и ставаме жертви на напечените моменти “, продължи той.

„ В момента усещам, че просто би трябвало да продължа да упражнявам крепко в Карингтън, да оказвам помощ на съотборниците си и да съм подготвен за всичко когато и да е. Поддаването на натиска не е вид. Никога не е било. Това е Манчестър Юнайтед и би трябвало да устоим. Скоро още веднъж ще сме дружно “, написа още Кристиано Роналдо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР