Криминалисти от ОДМВР-Варна задържаха трима за отвличане и побой на

...
Криминалисти от ОДМВР-Варна задържаха трима за отвличане и побой на
Коментари Харесай

Почерня от полиция във Варна! Кражба, побой и отвличане на мъж вдигнаха служителите на реда

Криминалисти от ОДМВР-Варна задържаха трима за похищение и побой на мъж, оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Разследването почнало на 14 юни, откакто постъпил сигнал от потърпевшия- 21-годишен гражданин на Аксаково, че предната вечер, към 19 часа, в жк „Владислав Варненчик “ му е нанесен побой, след което незаконно е бил лишен от независимост и откаран с автомобила му в землището на с. Каменар.

Там побоят траял, след което бил зарязан в безпомощно положение, при започване на града, в който живее. В резултат на ударите мъжът е получил голям брой охлузвания.

Нападателите са употребявали и пистолет- непостоянен все още, с който са желали да всеят спомагателен почит, произвеждайки няколко изстрела. В хода на подхванатите незабавни дейности криминалистите открили тримата нападатели- варненци на 18 и 21 години., като по-младият е престъпно проявен.

Извършителите са привлечени в качеството им на обвинени за осъществено закононарушение по чл.142, ал.2 от Наказателния кодекс. Образувано е досъдебно произвеждане и работата по случая продължава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР