Крилото на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов заяви, че е доволен

...
Крилото на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Ради Кирилов: Купата не ни е приоритет, гони всички цели

Крилото на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов съобщи, че е удовлетворен от класирането на отбора за финала за Купата на България, само че срещата няма да е приоритет пред шампионата. Футболистът съобщи, че " алените " ще се борят за оптимално положително показване и на двата фронта. 

" Класиране влиятелно, за мен първо. Ще създадем всичко да спечелим купата. Първо обаче мислим за мача с Левски. Не би трябвало да има цели, имаме два пътя, гоним оптимално положително показване и за купата, и за шампионата. Нека си свършим работата против Левски. Те са един тим, който няма дълга пейка, само че има доста качествени състезатели. Имат и инерция от Станимир Стоилов. Ще бъде доста сложен мач. Хвърлихме много старания против Локомотив, само че мисля, че ще сме оптимално готови за мача. Аз съм добре, нямам физически проблеми, уповавам се всички да сме здрави ", сподели Кирилов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР