Кремонезе и Милан завършиха при резултат 0:0 в мач от

...
Кремонезе и Милан завършиха при резултат 0:0 в мач от
Коментари Харесай

Милан не успя да пречупи Кремонезе и се отдалечи от първото място

Кремонезе и Милан приключиха при резултат 0:0 в мач от 14-ия кръг на Серия А. С това тъждество " росонерите "  остава втори, само че към този момент на 8 точки от първото място, а Кремонезе се задържа на нежеланата 18-та позиция с актив от едвам 7 точки.

Първата голова опция в срещата бе в 9-та минута, когато Брахим Диас доближи до отскочила топка на границата на наказателното поле, само че изстрелът му бе добре избавен от вратаря на Кремонезе. В 36-та минута " росонерите " сътвориха нов късмет пред вратата на съперника си, откакто Малик Тиау се откъсна от персоналния си надзирател и засече центриране от корнер, само че ударът му с глава към левия ъгъл на вратата бе брилятно избавен от Карнезеки.

В 56-та минута Дивок Ориги получи положително подаване и белгиецът нанесе бърз удар по тревата в средата на мрежата, който някакси мина зад вратаря. След разглеждане с ВАР, основният съдия анулира попадението, като уточни, че има засада, а футболистите на Милан не останаха удовлетворени.

Минута преди края на постоянното време Пиер Калулу от Милан връхлетя върху отбита топка на границата на наказателното поле, само че неговият удар мина високо над напречната греда. Кремонезе в 94-та минута можеше да шокира своя прославен противник, само че ударът на Кристиан Буонаюто бе в центъра на вратата, а Чиприан Татарушану не бе усложнен и улови с лекост. Последният късмет в срещата бе в 96-та минутата и се откри пред тима на Милан, когато Марко Лазетич мина около бранител в наказателното поле, само че изстрелът му бе извънредно неакуратен и мина над вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР