Крайно време е г-н Борисов да спре да използва своята

...
Крайно време е г-н Борисов да спре да използва своята
Коментари Харесай

Радев предизвика публично Борисов да се кандидатира за президент

Крайно време е господин Борисов да спре да употребява своята партия като щит и да отбрани достойнството ѝ като се кандидатира за президент, мисля, че това е редно след всички изговорени приказки - такова предизвикателство насочи обществено президентът Румен Радев. Коментарът си той направи пред публицисти преди присъединяване в откриването на новата образователна година в Минно-геоложкия университет " Св. Иван Рилски " в София.

" Вижте единствено с какви причини излизат - да не се стреляло по тях ", съобщи той във връзка бавенето на номинацията на кандидат-президентската двойка от страна на ГЕРБ.

Разчитам на поднрепата на всички българи, които желаят смяна, които желаят България да бъде една естествена демократична страна, сподели още той.  Радев не пожела да направи прогноза дали ще завоюва още от първи тур.

Президентът удостовери, че е има среща с шефа на МВФ Кристалина Георгиева.

Тя изиска работна среща, беше някъде при започване на септември, споделих какви са международните трендове в разитието на стопанската система, на инфлацията и какви могат да бъдат вероятно следствията за България, изясни той.

,,Искам да поздравя служебното държавно управление, че стартира да вкарва ред в хаоса в енергетиката, насаден от предходните ръководещи. Започна да обезврежда заложените от тях мини. Разбира се, има още доста работа, тъй че да се намерят правилните решения, да се отстранят една по една олигархичните зависимости в енергийната ни система. Първите резултати към този момент са налице – за трета поредна седмица цените на тока в България са едни от най-ниските в Европа и това е заслуга на служебното държавно управление поради неговите бързи и виновни действия``, акцентира президентът.

На въпрос съгласува ли Бойко Рашков своите акции, свързани с търговията на гласове, Радев уточни, че не се меси в работата на нито един министър.

" Очаквам Министерството на вътрешните работи и службите да продължат да работят уверено и да защитят честността и на идните избори. Грозното събитие на платен избор няма място в една демократична страна и е необичайно, че някои партии настойчиво се разпознават с него “, сподели президентът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР