Крайният защитник на Интер Далберт Енрике разкри, че е получил

...
Крайният защитник на Интер Далберт Енрике разкри, че е получил
Коментари Харесай

Смъртни заплахи за един от новите в Интер

Крайният бранител на Интер Далберт Енрике разкри, че е получил голям брой смъртни закани от почитателите на Ница, откакто през лятото притисна клуба, с цел да бъде продаден.

Бразилецът се оказа забъркан в една от най-продължителните трансферни саги преди началото на сезона, като мина при „ нерадзурите” на 9 август. „ В момента изживявам своята детска мечта”, разяснява 24-годишният състезател.

„ Сега съм част от доста значим клуб и не считам да спирам. Искам да оставя диря в историята и да играя за бразилския народен тим. Когато научих за интереса на Интер, първата ми мисъл беше за моето семейство – желаех да осигуря тяхното бъдеще. После помислих за невероятния опит, какъвто ще съставлява тази случка за мен.”

„ Това щеше да помогне и за възможностите ми да играя за Бразилия. Още като дойдох в Ница, споделих на шефовете там, че бленувам да бъда част от „ селесао”. Шансът да бъда извикан е по-голям, когато нося фланелката на Интер. Жалко, че в Ница не го схванаха.”

„ Нямах различен избор. Имаше единствено един метод да печеля. Ница не почете волята ми и не сподели, че ще разчита на мен. Президентът Жан-Пиер Ривер е възприемчив човек, той разбра позицията ми, само че искаше да отбрани ползите на клуба. Това бе изцяло обикновено.”

„ Онова, което ме разочарова най-вече, бе тоталната липса на обсъждане. Ако шефовете не желаеха да ме продават, би трябвало да ме желаят в тима, затова би трябвало да ме ценят по-високо или най-малко да ми бяха предложили по-добри условия. Не всичко опира до пари, само че като имам поради от кое място съм тръгнал, трябваше да се погрижа за фамилията си. Те не ми предложиха нищо, не желаеха и да договарят, а това ме накара да напусна Ница.”

„ Играчите бяха на моя страна. На мое място щяха да работят по същия метод. Някои не се съгласиха, само че за мен това бе единственият път. Понякога се усещам отговорен, само че това трябваше да бъде сторено.”

„ Феновете? В техните очи съм изменник, а когато ме освиркаха в мача против Аякс, това болеше. Ще ми се един ден още веднъж да се върна в Ница, само че нямам доверие да е допустимо. Давах всичко за този отбор и не желая да виждам гнева в очите на последователите. Преди да си потегли, получих доста закани от тях. Едни се канеха да ми счупят крайници, а други непосредствено ме плашеха със смърт”, добави Далберт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР