Крайната мярка на FCC е продиктувана от липса на финансиранеFCC

...
Крайната мярка на FCC е продиктувана от липса на финансиранеFCC
Коментари Харесай

Ключов регулатор в САЩ спира временно работа

Крайната мярка на FCC е подбудена от липса на финансиране

FCC ще приключи краткотрайно работа, поради липса на задоволително финансиране (снимка: CC0 Public Domain)

Федералната комисия по връзки (FCC) на Съединени американски щати ще прекрати работа за неустановен интервал от време, заради незадоволително финансиране, стана ясно от известие на уеб страницата на ведомството в последния ден на предходната година.

Комисията прецизира, че ще приключи работи в средата на 3 януари. На чиновниците е подредено в границите на четири часа да приключат настоящите си задания и да изоставен работните места.

Все отново FCC ще продължи да извършва действия, свързани със „ отбрана на живота и собствеността ”, се споделя в формалното изказване. Освен това ще продължи и работата по търговете за радиочестоти, които се финансират от доходи от самите аукциони.
още по тематиката
Ще работи също по този начин офисът на основния контрольор на FCC. По-късно се чака Комисията да разгласява по-подробно известие, в което ще опише какво въздействие се чака да окаже спирането на нейната работа.

Пълномощията на FCC включват контролиране на потреблението на целия радиочестотен набор в Съединени американски щати, включително областите, заделени за радиоразпръскване и телевизия, на всички средства за връзка, включително сателитна, както и на всички интернационалните връзки, които произтичат от или приключват в Съединени американски щати.

Всяко електронно устройство, предопределено за продажби и потребление в Съединени американски щати, би трябвало да премине проби и да бъде сертифицирано от Федералната комисия по връзки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР