Красимир Балъков ще пусне дебютанти и играчи, които по-рядко влизат

...
Красимир Балъков ще пусне дебютанти и играчи, които по-рядко влизат
Коментари Харесай

Етър с резерви и юноши срещу Верея, спира вече безплатния вход след 60-ата минута

Красимир Балъков ще пусне дебютанти и играчи, които по-рядко влизат в игра, в утрешния мач на „ виолетовите “ против Верея.

" Предстои ни значима седмица, в която да затвърдим позициите си в групата, както и да се класираме на полуфинал за купата. Очаквам последователите ни още веднъж да дойдат, както и още по-голямо оживление в града и района, изключително за втория мач с Локо (Пд), който е основен за представянето ни този сезон. Ние можем да им обещаем театър, добра игра, голове и победи. Ще бъде забавна седмица за великотърновския футбол.

За мача с Верея ще има и няколко дебютанти. Илия Джамов ще дебютира в елита, нашият младеж Кольо Станев пък, който направи дебют против Септември, в този момент ще има подобен и пред своя аудитория. Но ще играем само за победа, тъй че в случай че желаят да ми създадат подарък за рождения ден – по-голям подарък от това няма. Ще пусна футболисти, които до момента са играли по-малко, с цел да се потвърдят. Това е още един тласък за тях.

Извън групата остават Румен Руменов, Фло Боджадж и Крум Стоянов, тъй като са с насъбрани картони и желаеме да ги запазим за мача с Локо (Пд). Ако мачът върви добре, ще спестим силите и на други играчи, само че успеха и против Верея стои преди всичко. Леки проблеми имаха единствено Боджадж и Иван Петков, само че за мача за купата ще са налице. До момента след 60-ата минута всички фенове са били пускани на мачовете без пари. Вече билетите ще се продават до края на мача, само че гратис стартиране няма да има, тъй като на клуба му е нужна всяка стотинка, която влиза. Приканвам хората да си влизат първоначално и да не чакат 60-ата минута, тъй като няма да има подобен вид.

С Иван Вутов се познаваме чудесно, той работеше тук и също ни познава. Пожелаваме му нещата във Верея да се стабилизират, желаем му триумф, само че след мача им с Етър.

Купата на България? Не е неразрешено момчетата да мечтаят нещо положително и хубаво. Аз като треньор по-малко бленувам и виждам да съм реалист, само че в случай че имаме малко шанс и победа против Локо (Пд), за какво да не стигнем и до финал… Що се отнася до присъединяване в Лига Европа – не мислим за това. Нека първо си свършим работата, а в случай че стане – през 7-ото място или през купата, имаме време да мислим занапред.

За утрешния си рожден ден си поисквам най-много да съм жив и здрав и футболистите да не ме разочароват на празника. Най-хубавият подарък за мен ще е една победа “, съобщи бронзовият медалист от САЩ-94.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР