Кралят лъже, Принц Уилям вика и крещи, Кейт е студена,

...
Кралят лъже, Принц Уилям вика и крещи, Кейт е студена,
Коментари Харесай

Дрязгите в кралското семейство се превръщат в махленски скандали

" Кралят лъже ", " Принц Уилям вика и крещи ", " Кейт е студена ", " двамата са женени не по обич, а тъй като тя е подобаваща за ролята ", " Всички завиждаха на Меган, тъй като тя ги засенчваше ". Това са част от изявленията на 5-тия престолонаследник на британския престол - принц Хари в 6-серийна документална поредица на " Нетфликс ", която беше излъчена в два следващи четвъртъка. 

Атаки против кралското семейство, против пресата, липса на защита и схващане, производство на подправени вести и още обвинявания в расизъм са единствено част от " бомбите ", хвърлени от Хари и Меган. 

Двамата вършат директни връзки сред Колониализма, империализма и наследството на кралското семейство, в това число, че Меган е получила изтъквам " токсично " отношение от пресата поради расата си. 

Документалната поредност включва и невиждан достъп до персоналния свят на членове  на кралското семейство. 

Едно от скандалните самопризнания или най-малко гледната точка на принц Хари е, че в началото проектът им с Меган е бил не да напущат напълно кралското семейство, а да си намерят работа и да съчетават новите си професионални задължения с публични такива за Кралицата. 

На среща с понастоящем крал Чарлз, принц Уилям и починалата Кралица обаче станало ясно, че желанието им няма да бъде задоволено. По думите на Хари: " Беше ужасяващо. Брат ми ми викам, татко ми сподели неща, които просто не бяха правилни, а баба ми седеше добродушно и възприемаше всичко ". 

Освен раса, другата сериозната тематика, за която двойката приказва, е психологичното здраве и неглижирането на компликациите, които е изпитвала Меган. Хари непосредствено упреква “The Mail " за спонтанния аборт на брачната половинка си.

Ето и част от последвалите заглавия на Острова: " Гадният Хари ", " Спрете този кралски цирк ", " Сблъсък сред Двореца и “Нетфликс " поради Сапунената опера на Съсексите " и " Колко ниско може да паднете? ".

Двамата са по-добрите, по-харесваните, по-модерните, по-свободните, по-близките до загатна за принцеса Даяна и всичко това за разлика от принца и принцесата на Уелс Уилям и Катрин. Това беше маркирано от всички на острова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР