Кой изневерява повече – мъжете или жените? Да, сигурно смело

...
Кой изневерява повече – мъжете или жените? Да, сигурно смело
Коментари Харесай

Има поне 7 причини жените да изневерят

Кой изневерява повече – мъжете или дамите? Да, несъмнено самоуверено ще предположите, че са представителите на мощния пол, само че нещата към този момент не стоят по този метод.
В последно време цифрите и изследванията демонстрират, че приблизително 20% от мъжете са изневерявали на дамите си, а противоположното е 13%.
Има обаче един тъничък колорит. Оказва се, че дамите на възраст сред 18 и 29 години надминават по забежки мъжете. Възрастните дами обаче се оказва, че не са толкоз склонни да предадат половинката си.
Защо обаче една жена се взема решение да изневери. Оказва се, че има тъкмо 7 аргументи, заради които представителките на нежния пол вземат решение да скочат в леглото с различен мъж. Ето ги и тях:

Заради секса
Жените също изневеряват поради плътското прелъщение. Те могат да се награбят с мъж, който ги възбужда и притегля мощно.

Неудовлетворение от връзката си
В изследване се потвърждава, че втората най-честа причина за невярност от страна на представителките на нежния пол, е когато не са щастливи от индивида, с който са. Тогава те стартират да търсят непряк флирт, а любовната спекулация прибавя адреналин към живота им.

Импулсивно
Поради стичане на събитията, въодушевление или избрана обстановка, те могат да попаднат в леглото на различен мъж. Понякога дамите просто не желаят да пропуснат момента

Липса на прочувствена непосредственост с половинката
Физическата или прочувствената фамилиарност са съществени нужни на всеки. Трябва да си задоволяваме, а в случай че една жена не ги удовлетвори, то ще открие някой, който е подготвен да й ги даде.

Да се усеща мечтана
И дамите, и мъжете изневеряват, тъй като желаят да се почувстват обект на обич и боготворене. Липсата на внимание в една връзка елементарно може да тласне дамата в прегръдките на различен.

Ниско самочувствие
Ниското самочувствие също може да стимулира дамата да потърси мощни странични страсти. Ко половинката им е великодушна на рецензии, се натрупва потребност от обич, която рано или късно принуждава дамата да търси външна поддръжка.

Искате бракоразвод
Понякога изневярата е прикрит манифест, че една жена е подготвена да приключи съществуваща връзка, само че й е мъчно да разгласи решението си. Подобно държание е незаслужено към половинката, макар че е разбираемо от психическа гледна точка
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР