Кой е искал от Нинова да става златен пръст? Утре

...
Кой е искал от Нинова да става златен пръст? Утре
Коментари Харесай

Борисов пита: Кой е искал от Нинова да става златен пръст?

„ Кой е желал от Нинова да става „ златен пръст ”? Утре с ПП-ДБ и Движение за права и свободи имаме прелестна опция да отхвърлим ветото на президента ”. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Бургас.

За на следващия ден е планувано изключително съвещание на Народно събрание за ветото на президента върху измененията в Закона за енергетиката.

„ Самите те приказваха, че е значимо за Плана за възобновяване и резистентност. Защо би трябвало да отлагаме ПВУ? Второ – това, което се разбрахме преди дни с премиера Денков, с Кирил Петков, с Атанас Атанасов, беше, че би трябвало да се направи корекция в Закона за митниците, с цел да събират таксите. И хранилищата, които в този момент са монопол на „ Лукойл ”, да бъде дадена опция да се употребяват от другите продавачи на горива в България ”, сподели Борисов.

„ Към момента работи дерогация, а извън 3,3 лв. коства бензът. Защо при евтиния уралски петрол, не престават от нашите джобове да изтичат толкоз пари към тази компания ”, разяснява водачът на ГЕРБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР