Коте се уреди - осиновиха го неочаквано, но ако си

...
Коте се уреди - осиновиха го неочаквано, но ако си
Коментари Харесай

Възрастна жена прибра котка от улицата, мрежата прегря от коментари

Коте се уреди - осиновиха го ненадейно, само че в случай че си е имало притежатели...

Вероятно на доста от Вас се е случвало толкоз доста да си харесат коте от улицата, че да желаят да си го приберат у дома. Но не всяко коте на улицата е улично, някои имат притежатели, които биха страдали доста, в случай че котето им не се прибере след разходка.

В обществената мрежа Facebook са публикувани фотоси от Стара Загора, на които фотоси виждаме по какъв начин стара жена прибира коте в чантата си. Действията на дамата отприщиха вълна от мнения в мрежата. Авторът на поста отбелязва, че котето е осиновено, само че Галина Костадинова е на мнение, че по този начин не се прибира животно, което харесваш. Тя се притеснява, че " осиновяването " на котката не е с положителни планове. Друг консуматор на Facebook се чуди - дали котето изобщо е стигнало живо, докъдето е трябвало.

Таня Коева пък е станала очевидец на друга преживелица. Тя споделя, че мъж е събирал котките от центъра преди известно време. " Казаха, че храни питони с тях ", написа тя. На този коментар Стефан Стефанов реагира хумористично: " Познавам индивида. Освен, че храни рядко-срещаните си питони с тях, от време на време и отвлича кучета, с цел да нахрани динозаврите си в задния двор. Иначе не е неприятен човек ".

И. Костадинова е изумена от въобръжението на хората. Тя съди по себе си, че човек вижда това, което носи в сърцето си. Ето какво написа тя:

" Не мога да допускам в какво общество пребивавам.. и по себе си осъждам, че човек вижда това, което носи в сърцето си. Аз виждам стара жена, прибираща една котка от улицата. Котка, която може да бъде блъсната от каращите на писта. В торба, ами.. жена на тези години с клетка за 50 лева ли да я прибере, или може би с кола от 50 000? Изумена съм от въображението на хората, може би, в случай че го употребяват за друго, ще бъде ужасно. Начетох се на догатки какво ще прави бабата с котката. Едно от нещата, които същински ме впечатли, беше сравнението с човек хранещ питони. А тези, които сте толкоз загрижени за котетата, вие какъв брой животни гледате? Без значение улични или домашни. Ама, не да им хвърлете негоден колбас веднъж на седмица. Честно Ви споделям. Мило ми става от фотографията, преди да схвана с каква цел е качена или по какъв начин фокусът от гледката е преместен.. и в последна сметка ми става още по-мило, изключително като прочетох, че била с бастун и нещо била съмнителна. Коментарът пък, че след това по тази причина си търсили животните ме навежда на мисълта, че най-вероятно котето е породисто, възраствата жена ще го развъжда.. Потресена съм! ".

Надяваме се котката да е в положителни ръце.

Снимки:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР