Корнелия Нинова е казала, че ще гласува и с ДПС,

...
Корнелия Нинова е казала, че ще гласува и с ДПС,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нинова ще гласува и с дявола за още 15 депутати

Корнелия Нинова е споделила, че ще гласоподава " и с Движение за права и свободи, и с ГЕРБ, и с дявола ", с цел да получи още 15 депутата, твърди някогашният министър председател Кирил Петков. 

" Много добре знаете, че когато водихме диалог за хартиената бюлетина, имаше хора от вашата празненство, които споделяха, че хартиената бюлетина е неприятна. В предишния парламент знаехме, че хартиената бюлетина не може да мине поради съзнателни хора във вашата партия. Но вие ги заглушавате. Имахте късмет да извършите Българска социалистическа партия една съвременна лява партия, направихте стъпки в тази посока. Но г-жо Нинова, в случай че ще си вършим цитати, доста добре знаете, че в тази постройка някой сподели: " Ще гласоподавам с ГЕРБ, с Движение за права и свободи е даже с дявола, в случай че това ще ми донесе още 15 депутата ", напомни Петков по време на дебата за измененията в Изборния кодекс.

" Освен с процедури, и с неистини политика не се прави. Никой и в никакъв случай тук не е чувал думите " Ще гласоподавам и с дявола, в случай че това ще ми донесе още 15 депутата ". Но явно Българска социалистическа партия съставлява интерес на партии, кръгове стопански, олигархични ", отвърна му Корнелия.

" Хората преценят дали хората от Българска социалистическа партия не са най-свободните и демократичните и вървят по всички медии и си споделят мнението. Да ви запитвам тук двамата на първия ред - когато единия гласоподава за оръжие, а другия срещу, това не е проблем във вашата група? Да запитвам ДСБ, когато ви напущат партията и се разпадате, това не е проблем. Погледнете си вашите партии. Като ръководител от 6 години съм привикнала да се пробват да ми разбият партията и парламентарната група. И тук има едни от дясно, и да не споделям къде другаде. Недейте да се пробвате и вие, дилетанти сте в тази посока ", заплаши Нинова.

" Г-жа Нинова сподели, че сме дилетанти в разцеплението на групата на Българска социалистическа партия. Изобщо не ни интересува групата на Българска социалистическа партия. Това, което ние виждаме, е че в Българска социалистическа партия във всеки миг, в който някой гласоподава друго, вие му вземате главата ", сподели Асен Василев.

От залата се чу скандиране на името на Явор Божанков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР