Корнелия има право, през нея минава решението кой да бъде

...
Корнелия има право, през нея минава решението кой да бъде
Коментари Харесай

Антон Кутев отдавна не си е говорил с Корнелия Нинова

" Корнелия има право, през нея минава решението кой да бъде заместник-председател и кой да не бъде ". Това сподели пред Би Ти Ви към този момент намаленият доскорошен зам.-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия Антон Кутев.

По думите му несъгласията са естествени. Кутев ще се раздели с поста и на ръководител на парламентарната комисия по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите.

Понижението за него значи по-малко благоприятни условия за осъществяване на потребни неща. Вече няма да има цялостни мандати, разяснява социалистът.

Според него повода за освобождението му са несъгласия с Нинова по отношение на водената политика в Българска социалистическа партия.

С водача на социалистите Кутев от дълго време не е разговарял персонално. Не става въпрос за почистване на сметки, а по-скоро за предизвестие, в случай че думите на водача не се чуват. Кутев има проблем с популистки решения като излизането на партията от Народното събрание.

Изходът на локалните избори ще покаже кой ще бъде новият водач на социалистите. За момента обаче Нинова е демократично определен лидер, който би трябвало да задържи поста.

Борисов не е стигнал до равнище общественик, а политиката на ГЕРБ е популистка, подлага на критика Кутев по отношение на изявлението на Сергей Станишев преди дни, който дефинира премиера като " общественик ".

Цялата страна е с краката нагоре, а Борисов се занимава от 10 години единствено с магистрати и пътища, добави той.

Корнелия искаше да промени партията, тук идва вътрешнопартийният конфликт за степента на рокадите, изрази мнение Кутев. Той се надява на локалните избори партията да завоюва мандат в София. В момента Българска социалистическа партия била на ръба и социалистите нямали право да пропиляват никакъв късмет. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР