Корейската тютюнева компания KT&G заедно с тютюневия гигант Филип Морис

...
Корейската тютюнева компания KT&G заедно с тютюневия гигант Филип Морис
Коментари Харесай

KT&G и Филип Морис Интернешънъл започват продажбата на устройства с нагряване в Русия

Корейската тютюнева компания KT&G дружно с тютюневия колос Филип Морис Интернешънъл пуснаха в Русия корейското електронно устройство с нагряване " lil SOLID " дружно с употребяваните към него тютюневи стикове " Fiit ". Двете компании започват продажби на международния пазар отвън Корея на 17-ти август, като ще си сътрудничат в комерсиалната реализация на бездимния артикул.

Пускането на пазара на бездимния артикул " lil " е част от подписаното при започване на годината съглашение за световно съдействие сред корейската държавна компания KT&G и интернационалния тютюнев водач Филип Морис Интернешънъл. Съгласно контракта производителят KT&G ще дава бездимния си артикул на ФМИ през първите три години, а Филип Морис Интернешънъл ще ги комерсиализира посредством своите запаси и инфраструктура на международните пазари отвън Корея.

Русия е първият пазар, в която се пуска устройството " lil SOLID " отвън Корея. Вероятната причина за избора от фирмите е, че съветският пазар е голям и има мощен потребителски интерес към електронните цигари. Компаниите споделиха, че преглеждат опцията за стартиране на продуктите на KT&G и на други пазари.

Корейското устройство " lil SOLID " съставлява устройство за нагряване на тютюн чрез щифт, която обезпечава четири следващи използва без презареждане. Устройството " lil SOLID " ще бъде показано от ФМИ в Русия и ще добави портфолиото от предлаганите сега от компанията в страната бездимни други възможности, измежду които е и IQOS - системата за нагряване на тютюн.

В Русия електронното устройство " lil " ще се предлага под марката " lil Solid " в три съществени цвята - мрачно синьо, бяло и синьо, а предопределените за приложимост с устройството стикове са три типа - " Fiit Regular ", " Fiit VIOLA " и " Fiit CRISP ". Върху опаковката на устройството ще се изписва обозначението " IQOS показва lil " като част от предлаганата на пазара продуктова гама на Филип Морис Интернешънъл.

Преди стартирането му на пазара и след сключването на съглашението с KT&G Филип Морис Интернешънъл извърши обстойна инспекция на устройството " lil Solid " и съставените елементи, които се употребяват с него.

Главният изпълнителен шеф на ФМИ Андре Каланцопулос разяснява новината: " Визията на ФМИ е да даде опция на пълнолетните пушачи, които не могат да спрат цигарите, да се откажат от пушенето допустимо най-бързо в интерес на своето здраве и публичното здраве, като се насочат към по-добри други възможности. Пускането на продуктите на KT&G на пазара отвън Корея ще ускори богатата породуктова гама от бездимни артикули, предлагани от ФМИ, като предложи по-голямо многообразие от други възможности на пълнолетните пушачи. "

От първичното си излизане на пазара през 2017 година устройството с нагряване " lil " на KT&G се приема добре от потребителите, тъй като е комфортен портативен бездимен артикул. Следващите версии на устройството като lil Plus, lil Mini и lil Hybrid също се радват на огромна известност в Корея. За интервала от 2019 година до първата половина на тази година продуктът е не първо място по продажби в категорията на бездимните артикули в страната, а от края на юли 2019 година кумулативните продажби в Южна Корея са над 2.4 милиона.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР