Кореспондент на немската обществено-правна телевизия АРД в Брюксел съобщи, че

...
Кореспондент на немската обществено-правна телевизия АРД в Брюксел съобщи, че
Коментари Харесай

Немската обществена телевизия АРД поиска оставката на Меркел

Кореспондент на немската обществено-правна телевизия АРД в Брюксел заяви, че малкия екран е поискала оставката на немския канцлер Ангела Меркел.

Това се случва за първи път в историята на немска обществено-правна телевизия.

Новината е оповестена и на формалния уебсайт на малкия екран.

До това се стигна след коментар на неодобрение и гневни нападки към немския канцлер.

Ето и част от него:

„ Европейски Съюз се доближава към разпад: в една от най-важните области на политиката на нашето време – въпросите, свързани с имиграцията - нищо не работи. Освен отправяне на евтини изказвания като "външните граници би трябвало в действителност да бъдат предпазени ", държавните и държавните ръководители не вършат нищо. Със сигурност това се отнася и за немския канцлер. “

„ От 2011 и 2012 година броят на хората, които търсят леговище в Европа, постепенно, само че устойчиво нараства. Канцлерът до момента имаше зад себе си многочислената "европейска взаимност ". Под натиска на Меркел Европейски Съюз безмълвно се съгласяваше да приема бежанци. Но от есента на 2015 година, тя все по-малко може да разчита на "европейската взаимност ".

„ След 13-годишното канцлерство на Ангела Меркел, в този момент е належащо ново начало за Европейски Съюз. Общи, европейски решения, без които няма да се оправим с миграционния проблем. Трябва да се спре неизбежната наклонност на европейското разделяне! Управлението би трябвало да се поеме от правоприемник, чието име към момента се чува в Европа. Който се осмелява да следва в действителност ползите на всички! Нека дръзнем за ново начало! “

Вижте още:

DW: Бъдещето на Меркел зависи и от договорка с България

Поставиха краен период на Меркел за казуса с мигрантите

Тези събития могат да сложат завършек на властта на Меркел

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР