Консервативни организации, които твърдят, че новоизбраният президент на САЩ Джо

...
Консервативни организации, които твърдят, че новоизбраният президент на САЩ Джо
Коментари Харесай

Привърженици на Тръмп ще протестират в няколко щата срещу корупцията и изборните измами в САЩ

Консервативни организации, които настояват, че новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън е откраднал изборите от Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, възнамеряват през днешния ден митинги в няколко щата, съобщи Ройтерс.

Организатори на демонстрациите са религиозни групи и придвижването "Спрете кражбата ", което е обвързвано с някогашния помощник на Тръмп, Роджър Стоун.

Поддръжници на президента ще се съберат във Вашингтон, както и в Джорджия, Пенсилвания, Мичиган, Уисконсин, Невада и Аризона, където предизборния щаб на Тръмп твърди за нередности в гласуването и оповестените резултати от изборите на 3 ноември.

Демонстрантите в столицата ще обикалят към Капитолия, Върховния съд и Министерството на правораздаването и ще насочат молебствия, с цел да паднат стените на корупцията и изборните измами ", се показва на уеб страницата на "Спрете кражбата ". Това е отпратка към библейското знамение, станало по време на Битката за Ерихон, когато стените на града падат, откакто свещеници и бойци обикалят към тях.

Главен оратор на митинга във Вашингтон ще бъде пенсионираният армейски военачалник Майкъл Флин, който се призна за отговорен, че е излъгал ФБР за контактите си с някогашен съветски дипломат, само че бе опрощение от Тръмп на 24 ноември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР