Конгресът на НДСВ идва в момент, в който страната ни

...
Конгресът на НДСВ идва в момент, в който страната ни
Коментари Харесай

НДСВ се събират на конгрес. Смятат да участват в изборите frognews.bg

Конгресът на Национална движение „Симеон Втори" идва в миг, в който страната ни се запътва на пети предварителни избори. Българска социалистическа партия оповестиха през вчерашния ден, че ще върнат несбъднат мандата на президента Румен Радев. Спрягат се две дати за предварителните избори - в края на март и началото на април. 

 

В средата на януари ръководителят на партията Станимир Илчев съобщи, че ще на форума ще вземат решение за присъединяване на Национална движение „Симеон Втори" в избори от всевъзможен диаметър – локални, парламентарни и президентски. След връщането на мандата обаче пред bTV Илчев, че Национална движение „Симеон Втори" счита да се бори за наличие в бъдещо Народно заседание. 

 

Партията счита да се яви независимо. 

 

“Не сме водили диалози за вероятно явяване с общи листи. През декември организирахме две кръгли маси. Там бяха показани някои от парламентарните групи. Разбира се, кръглите маси бяха тематично характерни. Тези сили, които изпратиха без фатализъм на нашите конгреси, представители - бях Движение за права и свободи, “Продължаваме смяната “ и “Възраждане “, защото тематиката беше национална сигурност “, изясни съпредседателят на Национална движение „Симеон Втори".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР