Компанията тества своите , като ги натовари с дини от

...
Компанията тества своите , като ги натовари с дини от
Коментари Харесай

Роботизираните камиони на TuSimple доставиха стока десет часа по-бързо от хората

Компанията тества своите, като ги натовари с дини от град Ногалес в Аризона, които бяха доставени до Оклахома Сити. Пътят е с дължина 1530 километра и тираджиите го изминават за към 24 часа. Но роботизираните камиони преодоляха това разстояние за 14 часа и 6 минути. Зад кормилото е имало лидер, само че на процедура от самото начало товарният автомобил се е придвижвал независимо.

Тези пилотни проби TuSimple организира взаимно с земеделската компания Giumarra и Асоциацията на търговците на дребно на хранителни артикули. Целта на компанията е до края на 2024 година да показа напълно самостоятелно ръководство за товарни коли.

По време на целия маршрут за сигурността на придвижването е отговарял седящият на мястото на лидера оператор, който е бил подготвен да поеме ръководството при възникването на екстрена обстановка. Освен това, той е помагал при товаренето и разтоварването на стоката. Направените видеозаписи, че по време на дългите сектори на пътя – от Тусон, Аризона до Далас, Тексас, товарният автомобил се е движел изцяло самостоятелно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР