Компанията Sony оповести, че спин-офът "Silver & Black" на "Спайдърмен"

...
Компанията Sony оповести, че спин-офът "Silver & Black" на "Спайдърмен"
Коментари Харесай

Още един Спайдърмен

Компанията Sony оповести, че спин-офът "Silver & Black " на "Спайдърмен " ще се появи по екраните на 9 февруари 2019 година, заяви Contactmusic.

Новият филм, режисиран от Джина Принс-Байтууд, ще излезе по екраните 4 месеца след оповестената премиера на "Venom " с присъединяване на Том Харди през октомври 2018 година

Феновете евентуално ще са удовлетворени, защото Спайдърмен ще е в същия свят, както в другите филми от поредицата, продуцирани от Sony. Наскоро от компанията увериха, че Паякът, в чийто облик се превъплъщава английският артист Том Холанд, ще се появи в редица спин-офи.

Действието във всички тези филми ще е в света, който сътворяваме за Питър Паркър, разясниха от Sony. Има също възможност Спайдърмен да се появи във "Venom " и "Silver & Black ", въпреки че от компанията по-рано настояха, че спин-офите няма да са с неговото присъединяване, макар връзката му с основните протагонисти.

Том Холанд удостовери, че сега се работи над трилогия за Спайдърмен. 21-годишният артист разкри, че "Спайдърмен: Завръщане вкъщи " ще бъде последван от други два кино лентата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР