Режисьорът Али Абаси каза в Кан, че би искал Доналд

...
Режисьорът Али Абаси каза в Кан, че би искал Доналд
Коментари Харесай

Режисьорът Али Абаси: Каня Тръмп да гледаме заедно Стажантът

Режисьорът Али Абаси сподели в Кан, че би желал Доналд Тръмп да гледа кино лентата му " Стажантът ", в който взе участие и номинираната за " Оскар " актриса Мария Бакалова. Преди това кампанията на някогашния президент на Съединени американски щати разгласи, че ще съди създателите на кино лентата за " искрено погрешни изказвания ". За това заяви електронното издание " Скрийн дейли ", на което се базира Българска телеграфна агенция.

" Не мисля, че той наложително няма да хареса кино лентата ", сподели Абаси на конференция в Кан, където бе премиерата на " Стажантът ". Филмът е в главната стратегия на кинофестивала във френския град.

" Смятам, че ще бъде сюрпризиран. Бих предложил да се срещна с него, да гледаме дружно прожекцията и по-късно да беседваме за кино лентата ", сподели режисьорът.

От акцията на Тръмп дефинираха историята във кино лентата от 70-те години, фокусирана върху връзките на Тръмп с неговия наставник и юрист Рой Кон като " чиста небивалица, която прави сензация от от дълго време развенчани неистини ".

В една от сцените на кино лентата Тръмп (в ролята - артистът Себастиан Стан) изнасилва някогашната си брачна половинка Ивана (в ролята - Мария Бакалова). Ивана Тръмп в началото определяше случая от 1989 година като обезчестяване и приказва за него по време на развода ѝ с Тръмп година по-късно. Няколко години по-късно тя сподели, че не желае думите ѝ да бъдат интерпретирани безусловно или в престъпния смисъл. Ивана Тръмп умря през 2022 година

На конференцията в Кан Абаси изрази очакване филмът му да излезе по кината към втория кандидатпрезидентски спор сред Тръмп и Джо Байдън на 10 септември.

" Имаме идно промоционално събитие за кино лентата, наречено избори в Съединени американски щати ", пошегува се Абаси. Филмът към момента няма дистрибутор за Съединени американски щати.

" Това не е филм за Доналд Тръмп. Това е филм за системата и по какъв начин тя работи, по какъв начин е устроена системата и по какъв начин властта протича през тази система, по какъв начин Рой Кон е специалист, който употребява системата ", сподели Абаси.

В ролята на Кон в " Стажантът " е Джеръми Стронг, който не пристигна на премиерата в Кан поради задължения на Бродуей в постановката на " Враг на народа " на Хенрик Ибсен.

Себастиан Стан сподели на конференцията за героя си Доналд Тръмп, че " той е човешко създание като всеки от нас. Всеки от нас има избрани правила. Зависи какви са те. "

Бакалова, която изгря с ролята си в " Борат 2 ", коментира героинята си в " Стажантът ", че " колкото повече опознавам Ивана, толкоз повече се влюбвам в нея. Тя е изпреварила времето си. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР