Компанията CurrentBody представи доста необичайно приспособление – безжичните слушалки CurrentBody

...
Компанията CurrentBody представи доста необичайно приспособление – безжичните слушалки CurrentBody
Коментари Харесай

CurrentBody Skin LED: безжични слушалки, за които производителят твърди, че лекуват оплешивяването

Компанията CurrentBody показа много извънредно приспособление – безжичните слушалки CurrentBody Skin LED, които са предопределени за плешиви или склонни към оплешивяване консуматори.

За да бъдем по-точни, това не са чифт слушалки, а същинска каска. Тя е оборудвана със 120 профилирани LED лампи, които забавят косопада и предизвикват растежа на нова коса. Устройството даже е медицински сертифицирано от FDA. Производителят твърди, че каската би трябвало да се носи по 10 минути на ден в продължение на 16 седмици, с цел да има очевидни и явни резултати.

 

В уеб страницата на производителя можем да прочетем, че CurrentBody Skin употребява силата на LLLT (терапия със слаба инфрачервена и забележима светлина). За да форсира възобновяване на косата и да подмлади скалпа. Уредът е планиран да обърне в противоположна посока резултата от постепенно прогресиращия косопад и да подкрепи възобновяване на косата както при мъжете, по този начин и при дамите. LLLT процедурите предотвратяват бъдещата загуба на коса посредством активиране на фоликулите. При потреблението на CurrentBody Skin LED скалпът стартира да получава всички нужни кислородни и хранителни субстанции, нужни за израстването на нови и мощни фоликули.

С други думи, потребителят може да се любува на музиката, до момента в който лампите връщат гъстата му коса. Компанията дава обещание качество на звука, равностойно на това на общоприетите безжични модели.

Цената на CurrentBody Skin LED е избрана на 860 щатски $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР