Компаниите ще работят съвместно върху решения за различни индустрииБлокчейн е

...
Компаниите ще работят съвместно върху решения за различни индустрииБлокчейн е
Коментари Харесай

SAP формира мощен блокчейн консорциум

Компаниите ще работят взаимно върху решения за разнообразни промишлености

Блокчейн е мощен инструмент за повишение на доверието и прозрачността, споделят от SAP

Две индустриални групи, отдадени на развиването на нововъведения с блокчейн технологии, образува към себе си разработчикът на корпоративен програмен продукт SAP, стана ясно през седмицата.

В самодейността SAP Blockchain Consortium влизат фармацевтични и медицински компании, производители на селскостопански и потребителски артикули, както и търговци на дребно (ритейлъри).
още по тематиката
Клиенти, сътрудници на SAP и други играчи на пазара ще работят взаимно върху решения с потребление на блокчейн в определени промишлености, за съдействие сред промишленостите и добиване на преимущества от контролируемите блокчейн мрежи.

Двете нови групи ще добавят към този момент съществуващия консорциум от ИТ компании с присъединяване на SAP, който през предходната година удвои състава си. В момента трите индустриални консорциума наброяват 35 участника, включително компании като AmerisourceBergen, Arvato, CONA – Coke One North America, GlaxoSmithKline и Maple Leaf Foods.

Блокчейн е мощен инструмент за повишение на доверието и прозрачността и опростяване на съдействието сред фирмите, отбелязва мениджърът на направлението за цифрови потребителски стратегии в SAP – Гил Перез.

По неговите думи, услугите на SAP ще разрешат на клиентите на компанията да извлекат изгода от блокчейн технологиите благодарение на елементарна интеграция, софтуерна еластичност и взаимни новаторски разработки за обособени промишлености.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР