Комисарят на Американската агенция по храните и лекарства (АХЛ), Скот

...
Комисарят на Американската агенция по храните и лекарства (АХЛ), Скот
Коментари Харесай

Американската агенция за храни и лекарства подкрепя намаляване на вредата от тютюнопушенето

Комисарят на Американската организация по храните и медикаменти (АХЛ), Скот Готлиб показа в свое изявление в Ню Йорк за проектите на организацията да работи от ден на ден за прекъсване на пропушването от младежите. Това е подбудено от желанието на АХЛ да даде позволение за продажба на нови тютюневи артикули, като IQOS.

Bloomberg цитира част от изявлението на Комисар Готлиб, който споделя: "Два са главните ни цели - опцията актуалните пристрастени пушачи да преминат към по-малко нездравословни артикули и да предотвратим пропушването при младежите. " Готлиб цитира данни съгласно които в Япония, Германия и Англия, 98% от потребителите на IQOS преди този момент са употребявали други тютюневи произведения. "Изследванията на Филип Морис също демонстрират, че токсичните субстанции се понижават с 90% до 95% спрямо обичайните цигари. "

Д-р Готлиб сподели, че АХЛ преглежда тези данни, както и данни от други източници. "Ароматите са основна тематика както при елементарните цигари, по този начин и при тези с нагряване на тютюн ", сподели комисарят. Агенцията не желае цигарите да бъдат "по-привлекателни за възрастен пушач или дете от продуктите с нагряване ". Той също по този начин сподели, че АХЛ ще предприеме "някои значими стъпки " против подправянето на артикули като електронните цигари Juul, добили огромна известност в Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР