Коментар по темата Росенец дойде и от групата на ИТН.

...
Коментар по темата Росенец дойде и от групата на ИТН.
Коментари Харесай

Пеевски: ДБ веднага подкрепиха инициативата на ГЕРБ и ДПС за „Росенец“, ПП умуваха


Коментар по тематиката " Росенец " пристигна и от групата на Има Такъв Народ. Попитан за подобен от публицисти, депутатът Тошко Йорданов ги посъветва да се извърнат към Христо Иванов " дали началникът му Делян Пеевски му е разрешил " сходна законодателна самодейност.

" Да ви напомня ли, че Гроздан Караджов беше министърът, който подреди разрушаването на кея на Росенец, който още не е опустошен, а ПП-ДБ ходеха с плажни чували, патенца, пояси да се плицукат на Росенец, с цел да се схванат с Доган да ръководят дружно, " разяснява Тошко Йорданов. 

По-рано самият Христов Иванов сподели пред публицисти по-рано, че законодателната самодейност била обвързвана с " Шенген ".

Според него Политическа партия не били избързали, а ставало дума за " информационно нестиковане ". 

" Вчера в действителност имаше диалог, по отношение на възобновяване на българския суверенитет по повод както на пристанището, по този начин и обвързвано с използването на глобите във връзка с рафинерията. Има разнообразни хрумвания, които ще бъдат приложени на съответните стадии. Разбрахме се да стартираме съответно с концесията и с пристанището, което е доста значимо от позиция на Шенген. Това сигурно е въпрос на общо единодушие и обща работа ", разяснява съпредседателят на ПП-ДБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР