Коментар на руския опозиционен канал Колокол XXI в социалната мрежа

...
Коментар на руския опозиционен канал Колокол XXI в социалната мрежа
Коментари Харесай

Русия - може би трябва да изключите телевизора поне веднъж

Коментар на съветския опозиционен канал " Колокол XXI " в обществената мрежа Telegram
Ето един лист с няколко лесни въпроса за типичния фен на Соловьов (Владимир, ефирен водещ и гневен агитатор на Путин - бел. ред. ) и сие. Ако НАТО е главната опасност за сигурността на Русия, тогава:

- Защо кракът на нито един боец на НАТО не е стъпил на съветска територия за цялата 70-годишна история на съществуването на алианса?

- Защо за 70 години нито една ракета на НАТО не е изстреляна по съветска територия?
Реклама
- Защо Естония, Латвия и Литва, които са в НАТО от 2004 година, не провокираха безпокойствие у Вожда, макар че дистанцията до тях е безусловно същото като до Украйна?

- Защо през 90-те години, когато страната беше на ръба на филантропична злополука, самолетите на НАТО доставиха стотици тонове филантропична помощ на Русия?

- Защо стандартът на живот и сигурността на хората в страните от НАТО е неведнъж по-висок от този в Русия и за какво от 70 години на териториите на страните от НАТО не е имало нито една война?

- Защо 30 суверенни страни се причислиха непринудено към НАТО, а Русия с оръжие отрязва части от прилежащи самостоятелни страни в нарушаване на всички интернационалните правила?
Реклама
- Защо всичките 30 членки на НАТО са общопризнати страни на планетата, до момента в който тези територии, които са се " включили " де факто или де юре към Русия, са приети единствено от самата Русия и може би още от Северна Корея и Сирия?

- През същия интервал към момента под съветска окупация са: част от територията на Молдова, Република Ичкерия, Крим, Донецка и Луганска области, Абхазия, Южна Осетия . А за същото време нито едно парче непозната земя не е присъединено принудително към страна от НАТО .

- Ако НАТО съгласно Путин е такава опасност за сигурността на Русия, тогава за какво тя го предизвикваше през всичките тези години, завземайки непознати земи към себе си и презирайки интернационалните закони - беше явно, че това единствено ще докара до разширение и подсилване на алианса?

От всичко дотук остават единствено два въпроса: кой в цялата тази история е опасност за международния ред и за какво вие, типичните фенове на Соловьов, толкоз се страхувате от НАТО?
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР