Колумнистът от КП Александър Гришин обяснява защо ЛГБТ дневният ред

...
Колумнистът от КП Александър Гришин обяснява защо ЛГБТ дневният ред
Коментари Харесай

Обикновените американци се разбунтуваха срещу ЛГБТ. Те бяха вдъхновени от подвига на руски хокеист

Колумнистът от КП Александър Гришин изяснява за какво ЛГБТ дневният ред се оказа изкуствен даже за западното общество. И за какво една постъпка, другояче наказана от всички страни в медиите, беше подкрепена от хиляди най-обикновени американци, изтощени от налагането на непознати за тях хрумвания

Две истории в разнообразни елементи на света. В навечерието на Нова година кметът на Кишинев Йон Чебан, без значение от политическите си възгледи, разгласява приветствие в профила си в обществената мрежа със фотография на фамилията си. Самият Чебан, брачната половинка му, двете деца и всичко това на фона на внушителна елха с играчки и лампички. Обикновена фотография. Която обаче провокира припадък на гадене и прилив на саркастична жлъчка в известната молдовска ЛГБТ активистка Анжелика Фролова.

- Може да спи с който си изиска, само че не и да парадира с това. Не съм срещу хетеросексуалните, само че дано прави секс у дома под завивките, разяснява тя. Но след вълна от отвращение в отговор на забележката й, самата тя сведе всичко до приказки от вида, че това е жлъч и напълно не " лов на хетеросексуални ", както разказа нейния пост молдовският парламентарист Богдан Цирдя.

- Следващият път, когато направя подигравателен пост, ще би трябвало да сложа дискламер. Честно казано не знам по какъв начин да отвръщам на хората, които ги вземат на съществено и стартират да морализаторстват.

Но по някаква причина тя не стартира да приказва за жлъч незабавно, а едвам откакто върху нея бяха хвърлени доста отрицателни страсти. Между другото, в отговор на хипотетичния й " жлъч " може да се отговори, че би било редно да има демонстрации на естествените хора в страната. Но съответните хора нямат потребност да стърчат, демонстрирайки естествените си стремежи. Но ЛГБТ партията търси всевъзможни извинения, с цел да изложи неестествените си ползи и недоволства. Мъчи се да се похвали с това свое само " достолепие ".

Втората история се случи оня ден в напълно друга част на света, оттатък океана, в другото полукълбо на Земята. Гардът на Филаделфия Флайърс от НХЛ Иван Проворов отхвърли да излезе преди мача с ЛГБТ пуловер като част от по този начин наречената „ Нощ на гордостта “ (тези подли деятели обичат помпозни имена – от време на време имат „ Парад на гордостта “, по-късно „ Нощ на гордостта “, по-късно „ Месец на гордостта “ “, в случай че създадат прелом, ще го нарекат „ Революция на гордостта “, само че последната към този момент стана в Украйна, което в действителност не трансформира нищо в статута на участниците).

Проворов излезе на терена за самата игра и даже оказа помощ на „ летящите “ да победят съперниците си с резултат 5-2, вкарвайки шайбата със личните си ръце.

В отговор на възмущението на публицистите от сходна " нетолерантна " постъпка, Иван изясни напълно умерено и неутрално: " Уважавам всички, почитам избора на всеки. Моят избор е да остана правилен на себе си и на религията си. " Кореспондентите незабавно попитаха що за нетолерантна вяра е това, на което Иван отговори малко и ясно: Руското православие.

Той не сложи диагноза на никого, не сложи клеймо, просто сподели, че вътрешният му свят и неговите убеждения не би трябвало да се пипат. Но се оказа, че в сегашните Съединени американски щати това е табу, това е „ невероятно “. Трябва да се върви в крайник с цялото чинно стадо.

И цялата така наречен " прогресивна общественост " се подвигна на оръжие против Иван. Деликатни цялостни дами с очевидни признаци на пасивна хомосексуалност започнаха да пищят и да се възмущават от „ нетолерантното държание на този руснак “. Ръководството на НХЛ, хокейните клакьори (фалшиви почитатели, които основават неестествен триумф или обезпечават неуспех против заплащане) и главните медии в Америка бяха свързани с издевателството. Истинско гонене с явно, както наподобява, предупреден край.

Най-известният ефирен водещ на Fox News, консервативният колумнист Тъкър Карлсън, отбрани Проворов: „ Руският хокеист сподели храброст и не последва корпоративното разпореждане “. И, изразявайки страдание, че „ в цяла Америка се откри единствено един подобен човек, и той е чужденец, " даже го назова с една дума: " Герой ".

Но самите почитатели сложиха крайната точка над " i ". За по-малко от няколко дни всички хокейни фланелки на клуб Филаделфия Флайърс с игровия номер " 9 " на Проворов бяха разпродадени в онлайн магазините. Останаха единствено фланелки с безусловно детски размери. Всички останали бяха разграбени за няколко дни. Освен това след този акт на хокеиста от съветски генезис, почитатели на други клубове също купиха пуловери на Филаделфия с номера на Проворов, което може да се смята за доста необичаен случай за Америка.

Околоспортната промишленост в НХЛ се развива, както на никое място другаде. Сувенири, аксесоари за игри и други знаци на клубове и играчи носят доста огромни доходи на клубовете. Много почитатели купуват и носят фланелки с номерата на своите идоли освен на арените по време на мачове, само че и в всекидневието. Именно след този акт Проворов стана кумир на американските почитатели на хокея.

И това е най-безпристрастната оценка на публиката, най-независимият избор за състезател, тъй като това е гласоподаване със личния $.

И най-сериозното доказателство е, че не всички, даже в същата тази демократична Америка, откъдето потегли цялото това втълпяване на ЛГБТ дневния ред, обхванало целия свят, поддържат " филантропичните полезности " на войнстващите перверзници. Че всичко това е принудително вградено, изкуствено наложено, незаслужено подхранвано в други страни с задгранично финансиране, оповестено за „ съвременно “ за избрани цели и... неотговарящо на действителните ползи на популацията.

Между другото, единствено през 2017 година съвсем 250 хиляди евро са получени от задгранични източници за финансиране и разпространение на ЛГБТ дневния ред в Молдова. И повече от половината от тази сума идва от фондовете на Сорос. Ако се замислите, за толкоз дребна страна за една година не е толкоз малко. И след тази година ЛГБТ деятелите стопираха да разгласяват финансовите си доклади, само че даже по-пасивните от тях внезапно усилиха интензивността си. Което значи, явно, нарастване на финансирането в пъти.

Ако всички тези обществени хомосексуалисти и други ЛГБТ хора, които постановат своя дневен ред в медиите, не бъдат отблъснати навреме, те в действителност ще стартират лов за хетеросексуални и просто естествени хора. И това ще се случи по-скоро скоро, в сравнение с по-късно.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР