Колкото красива, толкова и стилна е актрисата, която нямаме търпение

...
Колкото красива, толкова и стилна е актрисата, която нямаме търпение
Коментари Харесай

Урок по небрежен шик от красивата Марго Роби

Колкото красива, толкоз и стилна е актрисата, която нямаме самообладание да гледаме в ролята на Барби. е от звездните девойки, които много почтено ни въодушевяват за елегантни стайлинг решения, а от време на време и много бюджетни, тъй като тя също обича да комбинира друг клас марки в един тоалет. След като при започване на есента тя ни по какъв начин да носим съвършения костюм, в този момент ни „ преподава “ следващи урок по нехаен изискан, съвсем като французойките.

32-годишната актриса беше уловена от фотографите в нюйоркския квартал Трайбека в стилна и толкоз класическа композиция от сини дънки и двуреден мрачен блейзър, с която можем да бъдем сигурни, че в никакъв случай няма да сбъркаме. Достатъчно е под връхната дреха да се постави бял топ или тишърт, както е направила и самата Роби.
 Спря токът за огромна част от центъра на София 17 ноем 2022 | Авария в подстанция спря електрозахранването в няколко квартала в София. Това потвърдиха и от „ Електроразпределителни...
Разковничето за цялостния аутфит обаче се крие в аксесоарите, като обувките на ток в бордо от последната сбирка на Bottega Veneta и тяхната емблематична чанта Cassette в зелено. Няма по какъв начин да не отбележим и макси колието, което пък дава нотки искра за точното количество френски изискан, към който всички се стремим.

А в галерията ни можете да откриете и няколко шопинг находки, въодушевени от стайлинга на Марго Роби.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР